© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Vettel: 'In 2018 meer kans op F1-titel dan in 2017'

15 jul. 2018 11:31 Jan van der Burgt 0 reacties
Sebastian Vettel is ervan overtuigd dat hij dit seizoen wél tot het eind van het seizoen kan meestrijden om de titel. Dit in tegenstelling tot vorig jaar, toen hij de eindoverwinning als los zand door de vingers zag glippen.

Vettel toont zich strijdlustig

Net als vorig jaar kan Sebastian Vettel Lewis Hamilton in de eerste helft van het seizoen goed partij bieden in hun beider jacht op de hun vijfde wk-titel. Sebastian Vettel leidt zelfs de titelstrijd, net zoals hij dat vorig jaar op enig moment deed. Toch is dit jaar alles anders, meent de Heppenheimer.

"Vorig jaar beschikten we ook over een goede auto, maar toen wisten we direct het ware potentieel van de auto aan te spreken. Helaas werd de auto richting het eind van het seizoen steeds zwakker ten opzichte van de Mercedes", aldus Vettel in gesprek met Motorsport-Magazin.com

"De auto van dit jaar is daarentegen ook heel goed, maar we hebben met zijn allen het idee dat we nog niet alles eruit hebben weten te halen wat er in zit. Deze auto laat zich veel makkelijker doorontwikkelen. Deze auto heeft veel meer potentieel dan die van vorig jaar."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen