Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Red Bull Racing

"Vettel kan niet terug naar Red Bull, want Verstappen maakt gehakt van hem"

Voormalig Formule 1-teambaas Eddie Jordan gelooft niets van de verhalen dat Sebastian Vettel mogelijk teruggaat naar Red Bull. Hij zou daar volgens de Ier naast Max Verstappen volledig ondersneeuwen.

Mocht Sebastian Vettel in 2020 niet beter gaan presteren, dan lijkt zijn tijd bij Ferrari er op te zitten. Zeker als Lewis Hamilton richting Maranello vertrekt, zoals Eddie Jordan vermoedt, is er geen plek meer voor Vettel.

Er wordt regelmatig geopperd dat een terugkeer naar Red Bull, het team waar hij zo succesvol mee was, een optie is, maar de voormalig Jordan-teambaas ziet dat in gesprek met Top Gear anders: "Hij kán niet terug naar Red Bull, want daar maakt Max Verstappen gehakt van hem."

"Vettel stopt met Formule 1 in 2021", zo luidt dan ook de voorspelling van de Ier. "Tenzij Mercedes in de Formule 1 actief blijft en ze Vettel in willen lijven als een soort troostprijs voor het verlies van Hamilton."

Kan Max Verstappen volgend jaar met Red Bull een gooi doen naar de titel? Het panel van de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, bestaande uit autocoureurs Tim en Tom Coronel evenals F1-journalist Ruud Dimmers, sluit het niet uit.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Verstappen terecht kritisch op dominant Red Bull