Vettel: 'Kritiek op saaie F1-races is kortzichtig'

13 jun. 2018 12:05 Jan van der Burgt 2 reacties
Sebastian Vettel vindt het niet terecht dat er zo wordt afgegeven op saaie F1-races. Hij noemt mensen die dat wel doen kortzichtig.

Sebastian Vettel is klaar met kritiek op saaie F1-races

Sebastian Vettel roept naar aanleiding van de kritiek op de Formule 1 de media op maar eens ergens anders over te schrijven dan over 'die saaie races':

"We moeten stoppen met het zoeken naar antwoorden voor problemen die er niet zijn. Ik denk niet dat het terecht is om af te geven op het racen of op de races op zich."

Sebastian Vettel heeft zich naar eigen zeggen aan de leiding van de race geen moment verveeld in Canada: "Volgens mij was het niet per se een saaie race. Als coureur ben je in de auto druk bezig met van alles, of je nu vooraan of achteraan rijdt."

"Ik weet niet waarom mensen zo kortzichtig zijn. We hebben meerdere races gehad. Sommige races waren geniaal, sommige races waren saai. Ik garandeer je dat er op het WK-voetbal genoeg saaie wedstrijden gespeeld worden, maar dat iedereen alsnog massaal voor de buis zit."

"Natuurlijk kijkt iedereen uit naar de beste en spannendste wedstrijden, maar het is niet reëel om steeds maar meer actie te willen zien."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen