© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Vettel niet tevreden: 'Was even slikken dat ik niet bovenaan stond'

12 mei 2018 16:57 Wanda Bisschop 0 reacties
Lewis Hamilton deelde een gevoelige tik uit aan zijn naaste rivaal Sebastian Vettel. De Brit pakte op overtuigende wijze de pole in Spanje terwijl Vettel niet verder kwam dan de derde startplek.

Vettel wel tevreden met zijn laatste run

Vettel begon goed aan de kwalificatie en was na Q2 de grote favoriet voor de pole in Barcelona. Toch moest hij met lede ogen toezien hoe beide Mercedessen uiteindelijk de eerste startrij pakten. De Duitser houdt dan ook duidelijk gemengde gevoelens over aan zijn kwalificatie.

"Ik ben erg blij met mijn laatste rondje in Q3. Mijn eerste run in Q3 was niet goed, ik blokkeerde een beetje in de eerste bocht maar met mijn tweede run ben ik erg tevreden. Ik begon me steeds beter te voelen tijdens de kwalificatie."

Na drie polepositions op rij was Vettel de grote favoriet voor de pole. Het was dan ook even slikken voor de Duitser dat hij achter beide Mercedessen moet starten.

"Natuurlijk ben ik niet helemaal tevreden want toen ik opkeek naar het scorebord zag ik mijn naam niet bovenaan staan, dus nee, ik ben niet helemaal tevreden."

"We hadden al verwacht dat Mercedes sterk zou zijn vandaag maar ondanks dat verwacht ik wel dat het morgen een interessante race gaat worden."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen