© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Vettel: 'Onzinnig dat mensen nu al praten over een wereldtitel'

13 apr. 2018 07:25 Koen Bakker 0 reacties
Sebastian Vettel is het seizoen perfect begonnen. Na twee Grand Prixs heeft de Duitser twee zeges en bijbehorende vijftig punten achter zijn naam staan. Desondanks wil Vettel het nog niet over een wereldtitel hebben.

'Conclusies zijn na twee races niets waard'

Sebastian Vettel won de Grand Prix van Australië en de Grand Prix van Bahrein relatief onverwacht. Feit is dat de Duitser nu bovenaan staat in het wereldkampioenschap. 

De Duitser vindt dat de Formule 1-kalender te veel races telt om nu al te speculeren over een eventuele titel: "Tegenwoordig staan er zoveel Grand Prixs op het programma, dat het echt nergens op slaat om nu al over een wereldtitel te praten."

"Het is uiteraard belangrijk om iedere race zoveel mogelijk punten te scoren. Hoe meer, hoe beter, maar het is onzin om nu al te denken aan wat voor gevolgen het kan hebben voor de eindklassering."

"We moeten nog hard werken. Alle teams introduceren nieuwe onderdelen voor hun auto's. Wij moeten mee in de vaart der volkeren en zorgen dat we ook aan het einde van 2018 sterk zijn, en pas dan zien we wel waar we eindigen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen