Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Vettel optimistisch: "Ferrari is op de goede weg"

Nee, hij won de titel niet in 2018, maar Sebastian Vettel is van mening dat Ferrari op de goede weg is. In de ogen van de Duitser is de Scuderia een totaal ander team dan toen hij er in 2015 debuteerde.

"Toen ik in 2015 bij Ferrari kwam, bestond het team eigenlijk uit allemaal eilandjes. Nu is het veel meer een eenheid, waardoor het team sterker is geworden", aldus Sebastian Vettel in gesprek met Auto, Motor und Sport .

De wereldtitel bleef tot nu toe bij zowel de coureurs als de constructeurs uit, maar Vettel wil desondanks van succesvolle jaren spreken: "De grootste successen moeten we nog boeken, maar in zekere zin waren het wel degelijk goede jaren." "We hebben in de afgelopen vier jaar laten zien dat er potentieel in het team schuilt. In 2017 beschikten we al over een goede auto en ook dit jaar hebben we ons doelen bereikt", vervolgt Vettel, die desondanks hongerig is naar meer. "Natuurlijk hadden we graag gewild dat één en ander zich sneller ontwikkelde, maar de stijgende lijn is duidelijk aanwezig, ook al zijn we er nog niet."

Viaplay
x
FIA CEO FIA legt functie neer