Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Sebastian Vettel

Vettel trekt portemonnee: "Ik geloof in dit project"

Sebastian Vettel mag zichzelf vanaf volgend jaar Aston Martin Formule 1-coureur noemen. De Duitser gelooft niet alleen in het F1-project van de sportwagenfabrikant, maar in het hele merk Aston Martin. Daarom trok hij zijn portemonnee.

Het zes jaar durende Ferrari-avontuur van Sebastian Vettel loopt op zijn eind. Volgend jaar trekt hij de Aston Martin kleuren aan en hoewel hij nu nog een Ferrari-coureur is, heeft hij een deel van zijn verdiende spaargeld alvast overgemaakt naar Engeland. Hij gelooft in het project van Aston Martin.

Als Vettel tijdens zijn thuisrace op de Nurburgring gevraagd wordt of hij op enig moment zou overwegen financieel te investeren in het merk Aston Martin, blijkt die vraag al achterhaald te zijn: "Het staat iedereen natuurlijk vrij om met zijn geld te doen wat hij zelf wil", zo begint hij zijn antwoord ten overstaan van onder andere RacingNews365.

"Aston Martin is een publieke onderneming en iedereen mag daarin investeren. Dus als je me vraagt of ik aandelen heb in Aston Martin, dan moet ik daar bevestigend op antwoorden. Dat heb ik ja."

Dat is meteen ook het enige dat Vettel over de kwestie loslaat: "Als de volgende vraag is hoeveel ik heb geïnvesteerd, dan zal ik daar niet over praten, maar ik geloof wel in dit project. Ik ben niet voor niets ingestapt en ben benieuwd wat er volgend jaar staat te gebeuren."

Met medewerking van Dieter Rencken.

Welke gevolgen heeft het drama van Albon voor zijn Red Bull-toekomst? Dit en meer bespreken F1-journalist Ruud Dimmers, autocoureur Tom Coronel en host Thomas van Groningen in de nieuwe F1-podcast van RacingNews365.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Sebastian Vettel

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

3 reacties

Viaplay

Unibet
x
Max Verstappen De dag waar de F1-kampioen een jaar lang naartoe heeft gewerkt