Vettel: 'Verstappen was gewoon veel te ongeduldig'

15 apr. 2018 10:35 Jan van der Burgt 0 reacties
Sebastian Vettel is niet blij met Max Verstappen. De Duitser vond de Nederland veel te ongeduldig en een gevecht waar hij toch wel als winnaar uit was gekomen.

Vettel zou Verstappen niks in de weg hebben gelegd

"Ik had het geluk dat ik verder kon rijden na de touche met Max Verstappen. Max remde te laat op een punt waar we al de hele race last hebben van rugwind, dus het was zijn fout", zo meldt Vettel in gesprek met Ziggo Sport.

Vettel sprak na de race al vrij snel met Verstappen, waarbij de Nederlander zijn excuses aanbood aan Vettel: "Ik wees hem erop dat hij vooral ook een eigen podiumplaats had weggegooid. Fouten maken kan, maar hij draait lang genoeg mee om beter te weten dan dit."

"Ik had hem nooit van me af kunnen houden en zou nauwelijks hebben verdedigd als hij het op een logischer moment had geprobeerd. Dat deed ik bij Daniel Ricciardo ook niet. De race duurde op dat moment nog zo lang, hij had makkelijk even kunnen wachten."

Vettel gaf toe dat de auto na de touche niet meer lekker functioneerde:

"Ik was blij dat ik door kon rijden, want ik had net zo goed uit kunnen vallen of een lekke band op kunnen lopen. De auto was echter moeilijk te besturen, maar ik ben gefinisht, ook al is dit natuurlijk niet het resultaat waar ik op hoopte."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen