© f1.com

Nieuwsoverzicht

'Vettel wordt nerveus van Max Verstappen'

17 jan. 2018 07:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Max Verstappen was in 2017 weer een van de smaakmakers in de Formule 1. Met regelmaat kreeg de Nederlander het aan de stok met Ferrari-coureur Sebastian Vettel. Het leverde mooie gevechten op en een startcrash in Singapore.

Jos Verstappen: 'Max wordt nog beter'

Vader Jos Verstappen merkt op dat Max al naam heeft gemaakt in de F1 en zijn concurrenten rekening houden met hem. Sebastian Vettel werd volgens Jos nerveus als Max in zijn buurt was.

"Coureurs weten precies hoe hun concurrenten rijden. Vettel weet dat ook en Max gaat er altijd vol voor. Dat weet Sebastian ook en dat maakt hem nerveus. Max is een bedreiging voor hem en daarom was er de crash in Singapore."

"Vettel wilde koste wat het kost de eerste bocht als leider ingaan, omdat hij wist dat Max anders een goede kans had om te winnen", laat Jos Verstappen aan Autosport Plus weten.

Volgens vader Jos zal zoonlief Max de komende jaren nog beter worden. Ervaring is daarbij het toverwoord.

"Het draait allemaal om ervaring. Max heeft nog niet alles meegemaakt en zal daarom nog beter worden. Max zijn tijd zal komen, daar ben ik 100% van overtuigd."

Dit seizoen begint Max Verstappen aan zijn derde seizoen bij Red Bull Racing. De afgelopen twee seizoenen leverden drie overwinningen op. De lat voor 2018 ligt beduidend hoger, want Red Bull wil meestrijden voor de titel.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen