Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

'Vettel wordt nerveus van Max Verstappen'

Max Verstappen was in 2017 weer een van de smaakmakers in de Formule 1. Met regelmaat kreeg de Nederlander het aan de stok met Ferrari-coureur Sebastian Vettel. Het leverde mooie gevechten op en een startcrash in Singapore.

Vader Jos Verstappen merkt op dat Max al naam heeft gemaakt in de F1 en zijn concurrenten rekening houden met hem. Sebastian Vettel werd volgens Jos nerveus als Max in zijn buurt was. " Coureurs weten precies hoe hun concurrenten rijden. Vettel weet dat ook en Max gaat er altijd vol voor. Dat weet Sebastian ook en dat maakt hem nerveus. Max is een bedreiging voor hem en daarom was er de crash in Singapore." " Vettel wilde koste wat het kost de eerste bocht als leider ingaan, omdat hij wist dat Max anders een goede kans had om te winnen", laat Jos Verstappen aan Autosport Plus weten.

Volgens vader Jos zal zoonlief Max de komende jaren nog beter worden. Ervaring is daarbij het toverwoord. " Het draait allemaal om ervaring. Max heeft nog niet alles meegemaakt en zal daarom nog beter worden. Max zijn tijd zal komen, daar ben ik 100% van overtuigd." Dit seizoen begint Max Verstappen aan zijn derde seizoen bij Red Bull Racing. De afgelopen twee seizoenen leverden drie overwinningen op. De lat voor 2018 ligt beduidend hoger, want Red Bull wil meestrijden voor de titel.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'