Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Sebastian Vettel

Vettel zint op sportieve revanche tijdens 'zijn' GP van Duitsland

Weet u het nog? Vorig jaar vergooide Sebastian Vettel een bijna zekere overwinning toen hij op een natte Hockenheimring in de fout gaan. De Duitser heeft iets recht te zetten.

Sebastian Vettel keert terug naar de plek waar het vorig jaar mis ging. Het moment waarop hij in leidende positie stuurloos de muur in zeilde wordt door velen beschouwd als het moment waarop de daling op weg naar een diep dal zich begon in te zetten.

De Duitser zelf roept dat bewuste moment in zijn vooruitblik op de Grand Prix van Duitsland in herinnering en zint op sportieve revanche: "We hebben na vorig jaar iets goed te maken op de Hockenheimring, ikzelf in het bijzonder. Ik kijk er naar uit om weer te racen in Hockenheim."

"De sfeer is er altijd geweldig en ik herinner me van vorig jaar de vele Duitse vlaggen nog heel goed. Daar heb ik echt van genoten", vervolgt de Ferrari-coureur, die het circuit overigens niet aanwijst als één van de meest spectaculaire banen op de Formule 1-kalender.

"Op het eerste oog ziet het er inderdaad vrij eenvoudig uit. Dat neemt niet weg dat de laatste sector, het stadiongedeelte, zeer interessant is, omdat het een erg technisch deel is. De lastigste bocht is echter de eerste bocht. Die is erg snel en voor je weet ben je de bocht alweer uit, dus het is belangrijk om zoveel mogelijk snelheid mee dat rechte stuk op te nemen."

RN365 Nieuwsdossier GP Duitsland 2019

Volg hier het belangrijkste nieuws over de Duitse Grand Prix van 2019

2 reacties