Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Viaplay lanceert exclusieve Max Verstappen documentaireserie

Een intiem inkijkje in het bijzondere leven naast de baan van Max Verstappen? Ga er maar voor zitten, want Viaplay komt met een exclusieve nieuwe documentaire, genaamd: Max Verstappen - Off the Beaten Track.

Verstappen docu Viaplay
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Viaplay

De titel 'Max Verstappen - Off The Beaten Track' laat zich het beste vertalen als 'Max Verstappen', buiten de gebaande paden. Deze keer zien we Max Verstappen eens niet op het circuit, althans, niet op het Formule 1-circuit. Hoe ziet zijn leven er los van de Formule 1 uit?

In drie afleveringen volgt de kijker Max Verstappen in een intieme setting op drie vlakken die hem nauw aan het hart gaan: Verstappen.com Racing, Team Redline en de zakenwereld waarin hij begeleid wordt door niemand minder dan zijn manager Raymond Vermeulen.

De exclusieve documentaire gaat op 15 februari op Viaplay in première en Max Verstappen geeft aan trots te zijn op het eindproduct: "Het was geweldig om voor deze docu met Viaplay samen te werken. Deze serie laat een kant van mij zien die vaak onopgemerkt blijft. Het biedt een eerlijke en persoonlijk blik op mijn leven en de liefde voor autosport en de mensen die mij inspireren."

De eerste aflevering is te zien op 15 februari, de afleveringen 2 en 3 volgen respectievelijk op 22 en 29 februari. De trailer bekijk je in de video hieronder.

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Max Hezemans: "Newey wil met Hamilton Verstappen verslaan"