Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Viaplay pakt flink door tijdens afwijkend weekend Formule 1 GP België

Dit weekend staat de Formule 1 Grand Prix van België op het programma en natuurlijk is Viaplay van minuut tot minuut live van de partij. Het team trekt weer vol door en dat moet ook wel met zo'n vol programma.

Dit weekend staat er een sprintraceweekend in de Formule 1 op het programma en dus was het voor Viaplay zaak om het routeboekje daarop aan te passen. Daar slaagt men prima in met uren en uren aan autosportspektakel per dag. Tijdens elke Formule 1-sessie horen we Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk aan het woord, ook in de eerste en enige vrije training. Vanaf die training zit je geramd met achtereenvolgens kwalificaties voor de Formule 3, Formule 2 én Formule 1. En nadien gaat men gewoon door met het toetje van de dag, Shakedown. Daarin blikt Amber Brantsen met de twee vaste analisten van die dag, Tom Coronel en Mike Hezemans, terug op het gebeuren op vrijdag. En dag later wordt er natuurlijk gewoon weer gekwalificeerd, dit keer voor de sprintrace. Op deze zaterdag schuift opnieuw Tom Coronel aan, deze keer geflankeerd door Red Bull-ontwikkelingscoureur Rudy van Buren, die tot en met zondagmiddag blijft zitten. De Formule 1 Grand Prix van België bij Viaplay .

Race na race na race

Natuurlijk blijf je bij Viaplay elke sessie volgen en op zondag kijk je niet minder dan vier races helemaal live bij Viaplay. De Formule 1-coureurs van de toekomst geven acte de présence in de Formule 3 en de Formule 2 en natuurlijk mogen ook de toerwagenkanonnen niet ontbreken in de Porsche Supercup. Heb je dan nog niet genoeg van het racegeweld in de Belgische Ardennen, dan schotelt Viaplay je op maandagavond nog 'In de Slipstream' voor. Anne-Greet Haars ontvangt Allard Kalff en Kees van de Grint voor een allesomvattende terugblik op het weekend. De Formule 1 Grand Prix van België bij Viaplay .

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"