Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Canada 2022

Viaplay pakt groots uit met Formula 1 Friday tijdens GP-weekend Canada

Als Formule 1-fan kan je dit weekend genieten van enorm veel Formule 1. Viaplay pakt uit met 'Formula 1 Friday' tijdens het GP-weekend in Canada.

Verstappen Perez Baku
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Door het tijdverschil met Canada vinden alles F1-sessies, de kwalificatie én de race plaats in de avonduren. Vrijdagavond is door Viaplay zelfs omgedoopt tot ‘Formula 1 Friday’, de perfecte avond voor de F1-liefhebber.

Om 20:00 uur begint de eerste vrije training op het semi-stratencircuit Gilles Villeneuve, waarna vanaf 21:08 ‘F1 Talks’ wordt uitgezonden. Het populaire programma met Mika Hakkinen, David Coulthard en Tom Kristensen.

Om 21:55 uur gaat Viaplay verder met het programma ‘Shakedown’ waarin vooruitgeblikt wordt op het GP-weekend in Canada. De kijkers worden in een uur helemaal bijgepraat over alle ontwikkelingen in de wereld van de F1, inclusief interviews met coureurs en andere prominenten op de paddock in Montreal. Host is Amber Brantsen en aan tafel zitten Tom Coronel, Giedo van der Garde en Ernest Knoors.

Vervolgens is het om 23:00 uur tijd voor de tweede vrije training van zestig minuten. Een mooie afsluiter voor de vrijdagavond.

Zo mis jij geen seconde van alle actie met Viaplay

Zaterdag om 19:00 uur begint de derde en laatste vrije training, maar nog veel belangrijker is de kwalificatie die om 22:00 uur begint. Viaplay heeft een uitgebreide voorbeschouwing op deze sessie. Vanaf 21:00 uur blikken Giedo van der Garde en Christijan Albers vooruit op de kwalificatie.

Zondag, race dag. Wat gaat deze dag brengen? In Canada hebben we in het verleden al prachtige en onvoorspelbare races gezien. Wereldkampioenen eindigden hun race in de beruchte ‘Wall of Champions’, bij het opkomen van het rechte stuk. Krijgen we wederom een knotsgekke race te zien? Weet Max Verstappen zijn leiding in het WK te verstevigen, of slaat Ferrari hard terug na het debacle in Bakoe?

De voorbeschouwing begint om 18:30 uur op Viaplay en om 20:00 uur gaan de lampen uit en is de race begonnen. Ongeveer anderhalf uur later weten we wie de GP van Canada op zijn naam heeft geschreven. Verstappen, Leclerc, Sergio Perez of toch eindelijk een keer Carlos Sainz? De Spanjaard wacht nog altijd op zijn eerste F1-zege.

Na een dagje bijkomen is het maandag tijd om terug te blikken op de Canadese GP, tijdens ‘Track Talk’. Het programma is vanaf 19:00 uur te bekijken bij Viaplay.

Zo kijk jij het hele F1-weekend live Formule 1 met Viaplay

Formule 1 GP Canada 2022 RN365 Nieuwsdossier

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Geen grote updates meer voor Verstappen en Perez