Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Viaplay pakt uit met terugkeer van oude bekende tijdens GP Hongarije

Tijdens het Grand Prix-weekend in Hongarije mogen we weer veel Formule 1- en racespektakel verwachten. Een weekend bomvol met actie, dat vanaf de eerste meter op vrijdag tot aan de laatste snik op zondag op de voet is te volgen op Viaplay.

Bij vele fans is het F1-weekend van Hongarije een van de favoriete races op de kalender. Elk jaar reizen er vele Nederlandse F1-fans af naar Boedapest voor het raceweekend, gedurende welke Max Verstappen dit jaar wederom de grote favoriet is. Voor degenen die thuis blijven, kan alle actie gevolgd worden op Viaplay. Zij beginnen op vrijdag met een druk programma. VT1 (13:30 uur) en VT2 (17:00 uur) zijn op de voet te volgen via de streamingdienst, met tussen die twee sessies door de F3- en F2-kwalificatie. Aansluitend op de tweede F1-oefensessie worden de fans ook nog getrakteerd op Shakedown, het praatprogramma waar men uitgebreid stilstaat bij alle gebeurtenissen in de F1-wereld. Presentatrice Amber Brantsen verwelkomt daar een oude bekende: analist Ho-Pin Tung schuift namelijk aan in de studio, net als vaste namen Giedo van der Garde en Allard Kalff. Zo kan je dit weekend Formule 1 live kijken op Viaplay.

Zaterdag en zondag

En dan is het F1-weekend pas op een derde. Op zaterdag gaat het feest namelijk vrolijk verder met de derde vrije training, om 12:30 uur. In de ochtend kan je de wekker zetten om rond de klok van 09:50 uur de Formule 3-sprintrace te kijken. De Formule 2-sprintrace volgt na VT3, om 14:15 uur. De o zo belangrijke F1-kwalificatiesessie begint zaterdagmiddag om 16:00 uur, waarbij Viaplay al een half uur voor aanvang begint met de voorbeschouwing. Opnieuw schuift Tung aan, maar dit keer zal ook Mike Hezemans aanwezig zijn. Ook hij keert terug als F1-analist, ditmaal dus niet vanaf het circuit, maar in de studio. Hetzelfde duo zal ook op zondag aanschuiven om voor- en na te beschouwen op de GP van Hongarije. De voorbeschouwing begint om 14:00 uur, waarna er een uur later aan de race wordt begonnen. Commentaar wordt zoals altijd voorzien door Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Eerder op de dag zijn ook de hoofdraces in de Formule 3 (08:25 uur) en Formule 2 (10:05) te zien. Als kers op de taart is er op maandag vanaf 18:00 uur nog 'In de Slipstream', waarin Anne-Greet Haars samen met Allard Kalff en Rudy van Buren terugblikt op het raceweekend in Hongarije en vooruitblikt op het raceweekend in België. Genoeg spektakel dus. Mis niets van alle actie in Hongarije met Viaplay.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"