Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Viaplay super deal: kijk nu Formule 1 met zeer hoge korting!

Het Formule 1-seizoen 2023 staat op het punt van beginnen. F1-aanbieder, streamingdienst Viaplay, biedt een hoge korting op het abonnement.

Met Max Verstappen en Nyck de Vries staan er voor het eerst in jaren weer twee Nederlanders aan de start van het F1-seizoen. De verwachtingen rondom het Nederlandse duo zijn hooggespannen, waarbij natuurlijk door Max zijn fans al wordt gedroomd van een derde titel op rij. Het belooft echter een uitermate spannend seizoen te worden want Ferrari was vorig jaar al razendsnel en verschijnt aan de start met een nieuwe teambaas. Mercedes wist op haar beurt Verstappen en Red Bull af te troeven tijdens de Braziliaanse GP en Lewis Hamilton en George Russell hebben de beschikking over een flink gewijzigde W14.

De ultieme F1-ervaring met Viaplay

Viaplay brengt sinds 2022 de Formule 1 in de Nederlandse huiskamers. De streamingsdienst zendt alle vrije trainingen, kwalificatie en (sprint)races live uit. Zo hoef je geen seconde te missen van het F1-seizoen! Tijdens de GP-weekenden zendt de streamingsdienst voor de echte autosportliefhebber ook live alle kwalificaties en races van de Formule 3 en Formule 2 uit. Wat zendt Viaplay uit? Allereerst worden alle sessies live uitgezonden, te weten de vrije trainingen op de vrijdag en zaterdag, de kwalificatie en vanzelfsprekend de race. Het Nederlandse commentaar zal verzorgd worden door het duo Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Vanuit de Nederlandse studio wordt een inhoudelijke voor- en nabeschouwing verzorgd, waarin veelvuldig wordt geschakeld naar het circuit waar de Viaplay experts ter plaatse interviews hebben met coureurs, teambazen en andere prominenten. In de studio vinden we host Amber Brantsen, die gezelschap krijgt van onder meer F1-experts als Giedo van der Garde, Tom Coronel en Christijan Albers. Op het circuit is een groot (internationaal) team van Viaplay aanwezig. Nieuw in hun midden is F1-verslaggever Chiel van Koldenhoven, die Stephane Kox verving. Op het circuit schuiven ook internationale namen aan in de personen van Mika Hakkinen, David Coulthard en Tom Kristensen.

Viaplay superdeal! Profiteer nu!

Viaplay heeft momenteel een hele scherpe deal, waarvan jij als F1 fan van kunt profiteren! Voor slechts € 10,49 per maand kijk jij dit volledige seizoen naar de Formule 1. Een korting van liefst 34%.

Unieke samenwerking met Max Verstappen

Viaplay en Max Verstappen hebben een uniek partnership wat in 2022 al resulteerde in exclusieve interviews en docu's. Ook dit seizoen volgt Viaplay Verstappen weer op de voet, wat zal resulteren in meer unieke content. Ook zal er veel aandacht zijn voor Nyck de Vries bij Viaplay. De documentaire over De Vries genaamd 'Durf te dromen' is vanaf heden exclusief te kijken bij Viaplay.

Hoe kan je Formule 1 kijken via Viaplay?

Er zijn verschillende manieren om Viaplay te gebruiken. Dit kan door de (voorgeïnstalleerde) app op je TV te gebruiken, maar je kan ook via je telefoon, tablet of PC naar de F1 met Viaplay kijken. Daarbij heb je ook de mogelijkheid om te streamen via de gangbare streaming apparaten zoals Chromecast, Apple TV en Android TV. Waar jij ook bent, daar is Viaplay en kan jij live genieten van het F1-seizoen. Je bent daarbij ook je eigen regisseur, want je kunt schakelen tussen diverse kanalen. Race jij mee met Max of een van de andere coureurs, of kies je voor de 'gewone' TV-uitzending? Viaplay superdeal! Profiteer nu! Als welkomstactie heeft Viaplay een hele scherpe deal. Voor slechts € 10,49 per maand kijk jij dit volledige seizoen naar de Formule 1.

Volop andere topsport

Viaplay zendt niet alleen autosport uit, maar heeft in Nederland ook de exclusieve rechten voor zeer populaire voetbalcompetities, namelijk de Engelse Premier League en de Duitse Bundesliga. Liefhebbers van darts komen ook aan hun trekken, want alle toernooien van de PDC worden ook uitgezonden door Viaplay. Daarnaast biedt Viaplay een breed pakket aan films en series aan voor jong en oud.

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'