Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Viaplay viert F1-jubileum Verstappen met nieuwe docu

Wat vliegt de tijd toch! Max Verstappen is in 2024 tien jaar actief in de Formule 1. Een dergelijk jubileum verdient natuurlijk een uitgebreide terugblik. Viaplay bedient je in deze op je wenken!

10 jaar Max Verstappen in de F1: Bekijk de documentaire

Max Verstappen is dit jaar 10 jaar actief in de Formule 1. Het is een schier onmogelijke opgave om te benoemen wat er in die tien jaar allemaal is gebeurd, en daarom kiest Viaplay ervoor om het met een fraaie documentaire nog eens allemaal de revue te laten passeren.

Verwacht geen uitgebreide jaaroverzichten, maar wel tien prangende thema's van de afgelopen tien jaar die allemaal de revue passeren. En met wie kan je beter over die prangende thema's spreken dan met de man in kwestie zelf, Max Verstappen?

Wat mag je dan zoal verwachten? Natuurlijk komen het debuut in de Formule 1 voorbij, evenals zijn eerste, nogal veelbesproken wereldtitel. Verstappen nam nooit een blad voor de mond en ook dat is iets wat aan bod komt. Worstelende teamgenoten in de Formule 1? Check! Zo komt toch eigenlijk alles wat de afgelopen jaren is gebeurd aan bod.

De Viaplay-documentaire '10 jaar Max Verstappen' is vanaf vrijdag 27 september te streamen op Viaplay.

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Opnieuw gevoelige tik voor Red Bull: Hoofdstrateeg kiest voor concurrent