Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 2022

Eerste details en releasedatum nieuwe F1 22 game bekendgemaakt

De eerste details van de officiële F1 22 game zijn bekendgemaakt. Naast de bekende features van de vorige edities hebben de makers een aantal interessante nieuwe aspecten toegevoegd.

F1 2022 game
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Codemasters / EA Sports

Bij het nieuwe tijdperk in de Formule 1 hoort vanzelfsprekend ook een nieuwe game van de F1-reeks door Codemasters. De makers van het spel delen de eerste details van de F1 22 game, waar de fans achter het virtuele stuur van de nieuwe bolides plaats kunnen nemen.

De nieuwe game zal verschijnen op 1 juli 2022 en bevat een aantal nieuwe opties. Zo zal het raceweekend er anders uit komen te zien, waarbij de makers beloven dat er meer keuzes kunnen worden gemaakt over de race, bijvoorbeeld tijdens de formatieronde, de safety cars en de pitstops. Ook zal VR mogelijk zijn en is natuurlijk het gloednieuwe circuit van Miami te berijden.

Ook is 'F1 Life' toegevoegd aan het spel, een ruimte waar nieuwe supercars, kleding, accessoires en nog veel meer verdiend kunnen worden. Het bekende 'My Team' en de carrière-modus keren weer terug naar F1 22.

Bekijk hieronder de korte introductie van de nieuwe game.

2 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365-podcast Verstappen wordt in stijl drievoudig wereldkampioen Formule 1