Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Video: Coureur breekt nek bij zware crash op Indianapolis

Op de Indianapollis Motor Speedway heeft Indy Pro 2000-coureur Braden Eves enkele nekwervels gebroken na een zware crash.

Braden Eves was op het Grand Prix-circuit van de Indianapolis Motor Speedway in een fel gevecht verwikkelend met zijn concurrent, toen het bij het opkomen van de oval verschrikkelijk mis ging. Een klein tikje maakt dat hij zijwaarts gaat, waarna het lijkt alsof hij wordt gelanceerd over het afgebroken wiel van zijn eigen auto. Meerdere koprollen en een botsing met de vangrails zijn onvermijdelijk. Eves zal een paar maanden nodig hebben om te herstellen, aangezien hij onder andere enkele gebroken nekwervels overhield aan de crash. Het goede nieuws was dat hij bij bewustzijn was en dat zelf men zijn fans kon delen via social media. Bekijk de zware crash en de tweet van Eves hieronder.

MPxh6VxxqX0

1301898108411039745

Wanted to give you guys a little health update after my crash yesterday, I’m going to need a few months to recover, I fractured a couple vertebrae in my neck, as well as above my right eye. Thanks to everyone who has reached out, it means the world to me. I appreciate you all♥️ pic.twitter.com/Y43ftI43RN — Braden Eves (@Bradeneves) September 4, 2020

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi