Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Video: Felipe Massa verklaart waarom hij niet rijdt in Hongarije

Het team van Williams beleeft tot nu toe een zeer aparte raceweekend op de Hungaroring. Zowel Massa als Stroll kwamen er op de vrije trainingen op de vrijdag niet aan te pas en bungelden in de achterhoede. Daarnaast werd vanochtend bekendgemaakt dat Felipe Massa in Boedapest nog een bezoek aan het ziekenhuis had gebracht.

De Braziliaan voelde zich na afloop van de vrijdagsessies niet lekker en klaagde over duizeligheid. Voor de zekerheid werd hij voor controle naar het ziekenhuis gestuurd. Daar werden echter geen bijzonderheden vastgesteld waarna Massa groen licht kreeg om zijn raceweekend te vervolgen. Al vroeg in de derde vrije training ging het opnieuw niet goed met de kleine Braziliaan waarna de eerste geruchten over een mogelijke comeback van Paul di Resta in de paddock rondgingen.

Williams bevestigde inderdaad na afloop van de derde vrije training dat Di Resta de plaats inneemt van de zieke Massa. In onderstaande videoboodschap stelt Massa zijn fans gerust en laat hij weten dat hij er eind augustus in België weer bij is.

https://twitter.com/WilliamsRacing/status/891259817456799744

. @MassaFelipe19 explains his withdrawal from the #HungarianGP pic.twitter.com/aG7G2ftWF4 — WILLIAMS RACING (@WilliamsRacing) 29 juli 2017

Viaplay
x
Sponsor 'Ferrari kaapt grote sponsor Mercedes en evenaart megadeal Red Bull'