Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Video: Grosjean wordt gillend gek tijdens GP Turkije

De Grand Prix van Turkije was er voor Romain Grosjean niet een om in te lijsten. Na zijn crash met Nicholas Latifi in de slotfase van de race werd hij he-le-maal gek op de boardradio.

Romain Grosjean kwam Nicholas Latifi aan het einde van de race tegen tijdens de Grand Prix van Turkije. Hij stond op het punt om de Canadees op een ronde achterstand te zetten. Latifi had net een andere coureur voorbij gelaten en kon door de omstandigheden Grosjean niet zien. Het leidde tot de onderstaande touché. Het artikel gaat daaronder verder.

1328792785881804800

Latifi saiu de traseira no GP da Turquia e, na real, ELE quem bateu no Grosjean. Disse ter pensado que deixou espaço suficiente pro carro da Haas seguir na trajetória mas errou no cálculo. Além da pista, ele reclamou da lama atrapalhando a visibilidade nos retrovisores. pic.twitter.com/80ZjwT87Xt — Bruna Rodrigues (@rodriguespbru) November 17, 2020

Op de teamradio was Grosjean er helemaal klaar mee. Nadat hij van de baan werd getikt spinde hij vervolgens meteen opnieuw toen hij weer terug het asfalt op ging. De Fransman was de wanhoop nabij, zo blijk wel uit het radioverkeer. Hieronder kan je het fragment luisteren.

ULRT6yMlWVc

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'