Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Video: Hamilton jut Verstappen op tot kritiek op Pirelli

Max Verstappen en Lewis Hamilton toonden zich dit weekend niet onder de indruk van de nieuwe Pirelli-banden voor 2021. Sterker nog, ze hadden enkel kritiek op Pirelli. Op de zaterdag ging het er opnieuw over en toen nodigde Hamilton Verstappen uit flink zijn gal te spugen.

"Kop op Max, houd je niet in. Kom op, we hebben je nodig", zo jut Lewis Hamilton Max Verstappen op als het tweetal op de zaterdag gevraagd wordt naar hun kritiek op Pirelli. De twee hebben het zichtbaar naar hun zin, terwijl ze een beetje met elkaar dollen. Verstappen vraagt vervolgens of hij dan moest herhalen wat hij op vrijdag al zei, om vervolgens op iets serieuzere toon verder te gaan. Opnieuw is hij kritisch op Pirelli, maar hij hoopt dat de coureurs de kans krijgen om met Pirelli om de tafel te gaan, zodat ook zij gehoord worden in de kwestie. Bekijk hieronder de beelden van het dollende tweetal.

1333003008205000706?s=21

🎙️ Heren, is er vanuit jullie al druk uitgeoefend op Pirelli over de banden van volgend jaar? 🧐 💬 Lewis Hamilton: Kom op Max, geef het alles wat je hebt. We hebben je nodig! 😅 #ZiggoSportF1 #F1 #BahrainGP 🇧🇭 pic.twitter.com/d86Pv9PVpH — Ziggo Sport F1 (@ZiggoSportF1) November 29, 2020

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'