Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Kimi Raikkonen

Video-klassieker: Dronken Kimi Raikkonen geniet met volle teugen van FIA-gala

Wat te doen als je in de top drie finisht in het Formule 1-kampioenschap en verplicht op moet komen draven bij de prijsuitreiking van de FIA, maar daar helemaal geen zin in hebt? Kimi Raikkonen heeft het antwoord.

Raikkonen portret
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Alfa Romeo

Deze vrijdagavond staat zoals elk jaar de FIA-prijsuitreiking op het programma. Alle winnaars van het jaar worden daar geëerd en ontvangen hun trofee. Ook de top drie van de Formule 1 mag opdraven.

Dit jaar is het net wat anders, aangezien de ceremonie vanwege het coronavirus in zijn geheel online plaatsvindt. Max Verstappen, die al vaker aangaf geen grote fan te zijn van dit soort evenementen, zal dan ook niet de hele avond aanwezig te zijn, maar hoeft vanuit zijn woonkamer in Monaco via een online verbinding slechts kortstondig aanwezig zijn.

Tot vorig jaar moest een coureur echter wel de hele avond aanwezig zijn en in galakleding alles en iedereen voorbij zien komen. Net als Verstappen was Kimi Raikkonen daar ook geen grote fan van, zo liet hij ook meer dan eens doorschemeren. Toen hij aan het einde van 2018 als derde coureur ook acte de présence moest geven, had hij een typische Kimi-esque oplossing om er toch een leuke avond van te maken.

De Fin had misschien iets te diep in het glaasje gekeken, maar zelf gaf het notoire feestbeest daar helemaal niks om. De beelden van de zwalkende Kimi zijn dan ook hilarisch. Check de grappige beelden hieronder, en drink zelf natuurlijke met mate!

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Exclusief Eerst details over verrassend nieuw potentieel F1 team bekend