Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Video's

Video: NASCAR-race eindigt met fotofinish én grote ravage

NASCAR is in de basis altijd al spectaculair, maar als het circus neerstrijkt op een superspeedway zoals Talladega, neemt dat spektakel enkel toe. Op zondag was het tot en met de eindstreep spannend.

Op de Talladega Superspeedway is het vanwege het draften een hele kunst om je los te rijden uit het samengepakte veld en dat maakt dat een heel peloton aan NASCAR-bolides op de finishvlag af stuift. Met een verschil van 0,012 seconde mag je gerust van een fotofinish spreken, in het voordeel van Ryan Blaney.

Met wat er daarachter bovendien ook allemaal misgaat, mag je tevens van een last minute Big One spreken. Kortom: NASCAR stond weer garant voor spektakel.

Bekijk de beelden hieronder.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op

3 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes