Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Video: Susie Wolff en Mark Webber over de pechreeks van Max Verstappen

Na zijn zesde uitvalbeurt in twaalf wedstrijden was Max Verstappen er even helemaal klaar mee. De Nederlander eist dat er snel iets verandert bij het team en houdt het naar eigen zeggen zo niet langer vol. Susie Wolff analyseerde die uitspraken bij het Engelse Channel 4 en kwam tot een nuchtere conclusie: 'Max kan alleen maar bij Red Bull blijven'.

Suzie Wolff, ex-coureur en de vrouw van Mercedes-teambaas Toto Wolff, denkt dat Max Verstappen vooral losse flodders schiet om het team onder druk te zetten. "Hij is nu heel emotioneel, dat is logisch. Maar op dit moment heeft hij geen andere optie" , is de nuchtere conclusie van Wolff. Mark Webber denkt op zijn beurt dat de slechte reeks van Max Verstappen hem alleen maar beter maakt. "Als je zo jong bent wil je dat alles snel gaat, maar dat gaat nou eenmaal niet altijd. Hij rijdt nog niet zo lang in de Formule-klassen, dus hij moet misschien nog een beetje wennen aan het feit dat je ook veel pech kan hebben" , aldus Webber. Bekijk hieronder het volledige interview met Webber en Wolff over de pechreeks van Max Verstappen.

https://twitter.com/RdBullRacing/status/901825800382631936

Susie Wolff and Mark Webber talking straight about the tough luck of Max Verstappen 🇧🇪 #BelgianGP #MV33 #F1 pic.twitter.com/s8iU5zqUMq — Red Bull Racing News (@RdBullRacing) August 27, 2017

Viaplay
x
Breaking Aston Martin in protest tegen uitslag kwalificatie