Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Video: Voorbereidingen GP Nederland in volle gang op Circuit Zandvoort

We hebben nog een kleine twee maanden te gaan en dan staat de Grand Prix van Nederland voor het eerst in 36 jaar in het programma. In Zandvoort zijn de voorbereidingen inmiddels in volle gang.

Van 3 tot en met 5 september wordt op CM Circuit Zandvoort het Grand Prix-weekend van Nederland afgewerkt. Lange tijd was het niet zeker of de race door kon gaan, omdat de organisatoren alleen heil in het evenement zien als er volle tribunes zijn. Nu het weekend steeds dichterbij komt, lijkt het niet meer mis te kunnen gaan. De laatste vergunningen zijn namelijk verleend door de gemeente en vrijwel niets lijkt het evenement nu nog tegen te kunnen houden. Alleen de overheid kan nog een spaak in het wiel steken door de coronateugels weer strakker aan te trekken, maar vooralsnog is dat ver weg. De voorbereidingen voor het evenement zijn dan ook in volle gang. Er wordt met man en macht gewerkt aan de tribunes, want begin september moeten er per dag 100.000 mensen naar Zandvoort kunnen komen. Check hieronder de laatste beelden van het circuit, waar er druk wordt gewerkt aan het Nederlandse Grand Prix-weekend. De dronebeelden zijn gemaakt door Jorg de Bruijn.

-6ztV-9FN4s

1412418803292676098

The Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix is getting closer and closer! The preperations at https://t.co/THo6f7tS36 Circuit Zandvoort are in full swing. See you in September! : @chris .schotanus #DutchGP #F1 #Formula1 #CMcomCircuitZandvoort pic.twitter.com/Xvuzpfb9aZ — Dutch Grand Prix (@f1_dutchgp) July 6, 2021

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'