'Viervoudig wereldkampioen Vettel haal je niet zomaar even in'

17 apr. 2018 11:30 Jan van der Burgt 0 reacties
Voormalig Formule 1-coureur Christian Danner was Max Verstappen in China 'verschrikkelijk dom'. Niet één keer, maar meerdere keren.

Voormalig F1-coureur Danner hoopt dat Verstappen 'wakker wordt'

Christian Danner is tegenwoordig commentator bij het Duitse RTL en zag in die functie Max Verstappen verschillende fouten maken tijdens de Grand Prix van China. Volgens de Duitser gooide Verstappen tot twee keer toe de kans op de overwinning weg:

"De eerste keer was toen hij Lewis Hamilton op een domme manier probeerde in te halen en van de baan raakte. Zijn tweede fout was natuurlijk de crash met Sebastian Vettel", aldus Danner in gesprek met Motorsport.com.

"De actie op Sebastian Vettel was om twee redenen niet heel slim. Ten eerste stond hij op de betere compound, dus hij had het daar nog niet hoeven te proberen. Ten tweede, het was een actie op Sebastian Vettel, viervoudig wereldkampioen. Die rijd je niet 'zomaar even' voorbij."

Christian Danner eindigt positief over Verstappen als hem gevraagd wordt of Verstappen van het afgelopen raceweekend heeft geleerd:

"Dat zullen we in Bakoe wel zien. Hij moet wakker worden en ik hoop dat dat gebeurt, want Max Verstappen is en blijft een geweldige coureur."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen