Villeneuve: 'Fernando Alonso heeft eigen glazen ingegooid bij Ferrari'

02 aug. 2018 08:30 Ruud Dimmers 0 reacties
Voormalig F1-coureur Jacques Villeneuve geeft Fernando Alonso geen enkele kans op een terugkeer bij Ferrari. De Spanjaard zou zelfs aangeboden hebben om gratis voor het team te komen rijden.

Alonso wil graag terugkeren aan de top en weet dat de positie van Kimi Raikkonen ter discussie staat. Voor Leclerc komt de overstap mogelijk nog te vroeg, maar de Spanjaard heeft de oplossing: Neem mij!

Jacques Villeneuve schat de kans dat Ferrari overstag gaat in op nul procent. Daarvoor is er teveel gebeurd in het verleden. Alonso vertrok met ruzie bij Ferrari en liet zelfs zijn contract ontbinden om over te stappen naar McLaren-Honda.

"Nee, hij maakt echt nul procent kans", laat Villeneuve aan FormulaPassion weten. "Met zijn opmerkingen heeft hij veel mensen boos gemaakt en er dingen zijn onherstelbaar beschadigd geraakt. Een terugkeer is echt niet mogelijk."

Aan de kwaliteiten van Alonso twijfelt de wereldkampioen van 1997 niet. "Hij zou een goede coureur voor Ferrari zijn, maar Fernando is absoluut geen optie."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen