Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Villeneuve: "Het is erop of eronder voor Vettel dit seizoen"

De Italiaanse media speculeren deze week over de vraag waarom het team van Ferrari tijdens de eerste Grand Prix van het seizoen een slechte indruk maakte. Naast het feit dat de wagens van het Ferrari-team geen goede indruk wisten te maken, leek Leclerc gedurende de race sneller te zijn dan kopman Sebastian Vettel.

Een pijnlijk moment voor de Duitser, aangezien hij vorig seizoen al meerdere keren onder druk lag bij zowel de fans als de media. Een van zijn criticasters is ex-wereldkampioen Jacques Villeneuve. De Canadees blikte nog eens terug op het afgelopen seizoen van de Duitser.

"Het is erop of eronder voor Vettel dit seizoen. Na afloop van het vorige seizoen had hij namelijk een boek kunnen schrijven met de titel 'Hoe een titel te verliezen'. Hij beschikte vorig seizoen namelijk over de beste auto, maar toch verspeelde hij vanaf zijn gemaakte fout in Hockenheim de titel aan Hamilton." "Dit jaar zal Vettel zijn gedachten weer op orde moeten krijgen. Hij zal zijn angsten in zijn hoofd moeten verjagen, om weer te kunnen winnen", aldus Villeneuve tegenover de Le Journal de Montreal .

Viaplay
x
Live Reacties na dominante sprintrace overwinning Verstappen