Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Villeneuve volledig bijgedraaid: "Verstappen benadert perfectie"

Het is nog niet zolang geleden dat wanneer je iets las van Jacques Villeneuve over Max Verstappen het overwegend negatief was. Hoe anders is dat nu. De Canadees is lyrisch over de prestaties van de Red Bull-coureur.

Verstappen blij
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

Jacques Villeneuve toont zich met zijn nieuwe mening over Max Verstappen fair. Ja, hij was één van de grootste criticasters de van de Red Bull-jongeling, maar naar mate Verstappen meer volwassenheid toonde, werd Villeneuve milder en milder, tot het punt dat hij nog maar weinig verbeterpunten ziet bij de Nederlander.

"Max Verstappen is veranderd. Hij is volwassen geworden. Sinds de Grand Prix van Monaco in 2018 is hij een andere coureur", zo wordt Villeneuve geciteerd door Motorsport-Magazin.

Volgens Villeneuve moet Verstappen zijn team echter wel dankbaar zijn voor de unieke kans die hij heeft gekregen, namelijk de kans om te rijpen bij een absoluut topteam als Red Bull: "Normaal gesproken doorloop je je leerschool niet bij zo'n grote renstal. Red Bull gaf hem die tijd en ruimte wel en dat heeft hem ijzersterk gemaakt."

"Hij is volwassen, weet hoe hij bloedsnel moet rijden en weet precies wanneer hij wel en wanneer hij niet agressief kan zijn. Hij weet nu ook zijn kansen te pakken als hij niet helemaal vooraan mee kan doen", vervolgt Villeneuve, alvorens hij de vraag krijgt of Max Verstappen al de perfecte coureur is.

"Dat scheelt niet veel meer. Het is nu aan hem om te perfectioneren waar hij nu al goed in is. Ik denk dat hij op de juiste plek terecht is gekomen."

Wordt 2020 het jaar van Max Verstappen en Red Bull? Je hoort het in de RacingNews365-podcast met Tim & Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Jeroen van Inkel.

Hét abonnement voor de echte racefan. Sluit je ook aan bij de tofste F1-community!

Meld je direct aan
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Opgehelderd Team Redline verklaart 'onzichtbare' crash Verstappen