Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
MotoGP nieuws

Vinales strijdlustig: "Ik heb in Misano niks te verliezen"

Maverick Vinales veroverde op zaterdag de poleposition tijdens de Grand Prix van San Marino. Een knappe prestatie van de Yamaha-rijder, die net als zijn merkgenoten al vanaf de vrijdag opvallend sterk voor de dag komt. De Spanjaard verwacht zondag dan ook te kunnen strijden om de overwinning.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © MotoGP.com

Vinales maakt een moeizaam seizoen door. Tijdens zijn derde jaar voor het Yamaha-team hoopte hij te kunnen strijden om het kampioenschap, maar Marc Marquez is op dit moment duidelijk een maatje te groot. Daardoor won Vinales dit seizoen tot nu toe 'slechts' een enkele race, namelijk de Dutch TT van Assen. Op Misano hoopt hij een nieuwe overwinning te boeken: "Mijn racepace is écht heel goed, dus ik ga zondag vol voor de overwinning", klinkt Vinales strijdlustig in de persconferentie na afloop van de kwalificatie, waarbij ook RacingNews365 aanwezig was.

"Ik heb niks te verliezen tijdens de race, dus ik kijk met veel vertrouwen uit naar zondag", vervolgt de 24-jarige coureur zijn verhaal. "Mijn doel is om de eerste bocht in leidende positie in te gaan en vanaf dan voluit te gaan racen. Hopelijk kan ik dan weg rijden bij de rest van het veld en zo de race winnen. Dat zou het meest ideale scenario zijn!"

De race op Misano zal zondag om 14:00 van start gaan. RacingNews365 is ter plaatse en zal u op de hoogte houden van het laatste MotoGP-nieuws.

Fotoalbum

De vijf 'Bad Boys' in de MotoGP-paddock

RacingNews365 is aanwezig bij de Grand Prix van San Marino en zette de vijf 'Bad Boys' in de paddock op een rijtje.

Bekijk het album

1 reactie

    F1-podcast "Zonder Verstappen was Red Bull niet meer dan een subtopper"