© Yamaha Factory Racing

Nieuwsoverzicht

Vinales verlengt contract met Yamaha met twee seizoenen

24 jan. 2018 13:14 Ruud Dimmers 0 reacties
MotoGP-coureur Maverick Vinales heeft een nieuw contract getekend met het fabrieksteam van Yamaha. De talentvolle Spanjaard staat nu tot en met 2020 onder contract. Dit seizoen is hij wederom de teamgenoot van Valentino Rossi.

Maverick Vinales tot en met 2020 bij Yamaha

Het MotoGP-team van Yamaha presenteert vanmiddag haar nieuwe machine. Tijdens deze presentatie liet Maverick Vinales weten dat hij zijn contract verlengd heeft. De snelle Spanjaard blijft het team minimaal tot en met 2020 trouw.

"Ik voel me thuis bij Yamaha. Dit seizoen gaan we voor het maximaal haalbare. Vorig jaar hebben we ons doel niet gehaald. Dit jaar willen we iedere race op het podium staan en het hele seizoen mee kunnen strijden om de wereldtitel."

"We hebben een goede overeenkomst gesloten en daar ben ik het team dankbaar voor. Zij stellen mij in staat om mijn dromen na te jagen."

Onbekend is wat de toekomst voor Valentino Rossi brengt. De Italiaan wil waarschijnlijk nog enkele seizoenen langer doorgaan. Mogelijk dat hij volgend seizoen met een eigen MotoGP-team aan de start verschijnt. Het zou dan wel gaan om een team dat gebruik maakt van een Yamaha-motor.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen