Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Visa Cash App RB

Visa Cash App RB toont hagelnieuwe livery en auto aan het publiek

Visa Cash App RB, het voormalige AlphaTauri, heeft in Las Vegas de livery voor 2024 onthuld. Daniel Ricciardo en Yuki Tsunoda gaan in een blauwe bolide rijden.

VCARB angle
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © VCARB

Stiekem keken veel Formule 1-fans uit naar de launch van Visa Cash App RB, het voormalige AlphaTauri. Het team werd in een nieuw jasje gestoken, dus de kleuren van de auto zouden ook gaan veranderen. In Las Vegas is nu tijdens een spectaculair evenement de nieuwe livery onthuld.

De kleurstelling doet denken aan de Toro Rosso-jaren van het team. Op dat moment domineerde het (donker)blauw ook en het Italiaanse team grijpt daar nu dus op terug. Kunnen Daniel Ricciardo en Yuki Tsunoda zich met deze kekke bolide in de kijker rijden? Visa Cash App RB hoopt in elk geval op meer in 2024, want vorig jaar eindigde het team als achtste in het constructeurskampioenschap.

Bekijk de launchvideo hieronder.

Ook interessant:

Video: Ook bij de launch van de nieuwe RB-bolide speelt de saga rond Horner

Hoewel de launch van de nieuwe RB-bolide een geslaagd feestje was, hing er wel één grote vraag in de lucht: wat gaat er gebeuren met Christian Horner, de teambaas van Max Verstappen? En hoe kan een snel RB-team er dit jaar voor zorgen dat er ophef rond Red Bull ontstaat? We bespreken het in de onderstaande video met onze reporter in Las Vegas.

Praat mee!

Viaplay
x
Mercedes Wolff schaamt zich kapot na 'domste beslissing ooit' Mercedes-teambaas