© McLaren

Nieuwsoverzicht

Vloekende Vandoorne weer laatste: "Alonso profiteerde meer van slipstream"

01 sep. 2018 17:30 Jan van der Burgt 1 reacties
Voor Stoffel Vandoorne is het moeilijk te verkroppen dat er aan het eind van de kwalificatie wederom P20 achter zijn naam staat. De Vlaming stapte vloekend uit zijn McLaren.

Het was voor de keurige en aimabele Vlaming dan ook tekenend voor hoe het op dit moment met hem gaat. Het gaat slecht, heel slecht. Op de vraag van Ziggo Sport of de gifbeker leeg moet, blijft hij een antwoord schuldig:

"Ik weet het niet. We wisten dat het een moeilijk weekend werd, maar als je ziet dat alles heel dichtbij elkaar zit - ik denk dat er tien auto's binnen twee tienden stonden - is het jammer dat we toch achteraan staan. Gisteren stonden we ook al ver weg, maar vandaag leken we juist een stuk dichterbij te zitten."

Hoewel Fernando Alonso toch weer voor hem staat, meent Vandoorne dat hij het ten opzichte van de tweevoudig kampioen niet verkeerd deed: "Ik geef niet veel op hem toe, maar hij maakte het verschil op de rechte stukken. We probeerden een beetje te slipstreamen, maar ik denk dat hij daar iets meer van profiteerde dan ik."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen