Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Volume op 10: McLaren en Renault wekken 2019-auto tot leven

In het Engelse Woking heeft McLaren voor het eerst en met succes de nieuwe bolide voor dit seizoen, de MCL34 gestart. Deze fire-up werd door het voltallige team met een luid applaus beantwoord.

McLaren gaat het tweede seizoen in met Renault als motorpartner. 2018 bracht het team niet de gewenste successen, dus in 2019 moet de weg naar boven worden ingezet. De eerste mijlpaal is in ieder geval een feit. McLaren startte met succes de Renault-motor achterin de nog te presenteren MCL34.

De 'geboorte' van een Formule 1-auto is altijd een bijzonder moment. Maanden van uiterste inspanningen komen bij elkaar op dat ene moment, dat enkel met euforie kan worden begroet op het moment dat de klanken van Renaults V6-motor de ruimte vullen. Beluister hieronder hoe de nieuwe Renault-motor achterin de McLaren MCL34 klinkt:

https://twitter.com/McLarenF1/status/1090992062927900672

Turn your volume up 🔊 and get ready to hear the #MCL34 come to life as our McLaren and Renault teams get together for the first fire up of 2019. 🤝 #FearlesslyForward pic.twitter.com/aXluGEWLV9 — McLaren (@McLarenF1) 31 januari 2019

Viaplay
x
LIVE Reacties na verrassende eerste vrije training GP China