Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Ferrari

Voormalig Ferrari-president: "Voetbal en politiek scheiden, Ferrari verbindt"

Luca di Montezemolo bracht afgelopen week wat roering binnen het team van Ferrari. De oud Ferrari-president had wat kritiek geuit op de huidige leidinggevende binnen het team. In een column in de Italiaanse krant La Repubblica liet de oud-topman het bij positieve woorden.

Leclerc Vettel China Zaterdag
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Ferrari

De Italiaan sprak namelijk vooral zijn lof uit over het merk Ferrari: "Het merk Ferrari is heel bijzonder. Niet alleen de raceafdeling van het team, maar het gehele merk brengt mensen bij elkaar. Waar het voetbal en politiek mensen scheiden en verdelen, daar verbindt Ferrari de mensen. Zolang als ik Ferrari ken, heb ik gezien dat het merk mensen bij elkaar brengt. Niet alleen in ons eigen Italië, maar ook over de rest van de wereld krijgt iedereen warme gevoelens van het merk. Dat is iets heel unieks."

De flamboyante oud-president van Ferrari blikte daarnaast nog kort terug op zijn eigen tijd bij het team. "Ik denk niet heel veel vaak meer terug aan mijn eigen rol binnen het team. Echter zal ik de mooie momenten nooit vergeten, zo ging ik bijvoorbeeld geen één dag met tegenzin naar het werk toe. Ik heb elke dag genoten van mijn werkzaamheden voor het team van Ferrari. De atmosfeer, het eten, de fabriek, alles klopt bij het team", aldus di Montezemolo.

Forbidden

Weddenschappen Ferrari

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Breaking Goed nieuws voor toekomst Belgische Grand Prix na beslissing F1