Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Voormalig teambaas haalt snoeihard uit naar Verstappen: "Wereldkampioen onwaardig"

Voormalig teambaas Gian Carlo Minardi heeft geen goed woord over voor Max Verstappen. De 76-jarige Italiaan vond dat de Red Bull-coureur zich van zijn slechtste kant liet zien in Hongarije.

Verstappen Hamilton Hungary
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Max Verstappen kwam al vloekend en tierend als vijfde over de streep in Hongarije. De Nederlander was het gehele weekend niet blij met zijn RB20 en moest tot overmaat van ramp ook nog met een verkeerde strategie en een touché met Lewis Hamilton dealen. Het gevolg? Een enorme klaagzang op de radio. Voormalig teambaas Gian Carlo Minardi vindt echter dat Verstappen over de schreef ging.

"Aan de ene kant heb je eigenlijk een afwezige Red Bull-coureur', verwijst Minardi op zijn eigen website naar Sergio Perez. "En aan de andere kant zien we een zeer nerveuze Verstappen, die een zeer gevaarlijke manoeuvre inzette en een straf had verdiend. In het gevecht met Hamilton beging hij niet voor het eerst dit jaar een overtreding. Het was drievoudig wereldkampioen onwaardig."

Voor Minardi houdt het daar niet op. "Het is vooral beschamend om de radioberichten te horen richting zijn eigen team. Zij hebben hem de afgelopen drie jaar van een onverslaanbare auto voorzien. Hij heeft in het kampioenschap een voorsprong van 76 punten op Lando Norris, die hij op de baan moet zien te behouden. Hij mag zichzelf niet toestaan om zo te vloeken." 

Ook interessant:

De Grand Prix van Hongarije zorgde voor flinke opschudding in de Formule 1. Een woedende Max Verstappen op de boordradio, twee McLaren-coureurs die vraagtekens hadden bij de teamorders en een touché tussen Verstappen en Lewis Hamilton. Joris Mosterdijk bespreekt alle gebeurtenissen met Ruud Dimmers en speciale gast Rudy van Buren in een gloednieuwe podcast van RacingNews365!

Bekijk je de podcast liever op YouTube? Klik dan hier.

Als Max Verstappen of één van je andere gekozen favoriete coureurs de GP van Azerbeidzjan wint, keert Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Max Red Bull past opnieuw auto Verstappen aan