'Vrijdag presentatie tweede coureur Williams'

13 dec. 2017 12:11 Ruud Dimmers 0 reacties
Wie bemachtigd het laatste Formule 1 stoeltje voor 2018? Het team van Williams presenteert voor persbureau Tass vrijdag haar coureurs.

Sirotkin nog volop in gesprek met Williams

Vrijdag moet er een einde komen aan een lange periode van onzekerheid. Het team van Williams nam afscheid van Felipe Massa en kent een lange zoektocht naar zijn opvolger.

Robert Kubica leek de deal al binnen te hebben, maar vragen omtrent zijn performance zorgen ervoor dat hij nu kansloos lijkt te zijn. Sergey Sirotkin was tijdens de test in Abu Dhabi snel en brengt $15 miljoen mee.

De Russische autosportbond hoopt op korte termijn de presentatie van de Russische coureur bekend te kunnen maken. "Alle Russische racefans hopen op korte termijn op een bevestiging van Sirotkin bij Williams", laat Igor Yermilin, voorzitter van de Russische Autosportbond weten.

"Wat ik heb begrepen is Sergey nog volop in gesprek om tot een akkoord te komen. In het meest ideale scenario gaat ook Daniil Kvyat een rol vervullen binnen het team, maar die kans is klein. Sirotkin en Kvyat zijn beide waardige coureurs voor ieder Formule 1 team."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen