Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 Grand Prix Duitsland 2019

"Vrijdagse resulaten geven veel voldoening"

Romain Grosjean presteerde op vrijdag in Duitsland met een zesde plaats tijdens de eerste en een achtste plaats tijdens de tweede vrije training boven verwachting goed. Opvallend, aangezien de Fransman dit weekend rondrijdt in dezelfde Haas-bolide als aan de start van het 2019-seizoen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas

Naar aanleiding van de tegenvallende prestaties van Haas, rijden Romain Grosjean en Kevin Magnussen dit weekend met twee verschillende versies van de Haas-bolide rond. De Fransman beschikt tijdens de Duitse Grand Prix over de originele versie van de VF-19, zoals die in Australië aan de start van het seizoen verscheen, terwijl zijn teamgenoot met een grote nieuwe update aan het huidige raceweekend is begonnen.

Volgens Grosjean moet zijn team dit resultaat beschouwen als een positieve ontwikkeling, zo vertelt hij ten overstaande van onder andere RacingNews365: "Aan de hand van dit resultaat kan het team concluderen dat de jongens in de fabriek in aanloop naar het seizoen een hele goede auto hebben ontwikkeld. Dat de updates tot nu toe niet naar behoren hebben gewerkt, is helaas zoals het is, maar het belangrijkste is dat we beter begrijpen waarom het zo is gelopen."

"Vandaag waren we in geval positief verrast dat we zo ons met de top van het middenveld konden meten. Tegelijkertijd geeft het veel voldoening, omdat we steeds meer komen te weten over onze tekortkomingen. Het is slechts een kwestie van tijd voordat we weer terug op het rechte pad komen", aldus Grosjean.

Met medewerking van Joe van Burik.

Voorspel en win

Wie wint de GP van Duitsland 2019?

Speel mee en win een Max Verstappen cap!

Speel mee

1 reactie