Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Christian Horner

'Vrouw die klacht tegen Horner indiende gaat in beroep'

De saga rond Christian Horner en Red Bull lijkt nog niet voorbij te zijn. De vrouw die een klacht tegen de Red Bull-teambaas indiende, gaat in beroep, meldt De Telegraaf.

Horner Bahrain 2024
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Het afgeronde onderzoek naar Christian Horner krijgt mogelijk een nieuw hoofdstuk. De Telegraaf meldt namelijk dat de vrouw die een klacht tegen de Brit indiende beroep aantekent. Horner werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag, maar een externe advocaat oordeelde dat de Red Bull-teambaas aan kon blijven.

De vrouw, die na het oordeel door Red Bull werd geschorst, is het niet met die uitkomst eens. In eerste instantie kreeg ze vijf werkdagen bedenktijd, maar dat werd verlengd omdat de vrouw een nieuwe advocaat in de arm heeft genomen. Volgens de publicatie heeft de vrouw nu besloten om in beroep te gaan tegen het vrijpleiten van Horner.

En zo is het nog steeds niet rustig bij Red Bull. In Saoedi-Arabië ging het ook over een mogelijke schorsing van adviseur Helmut Marko. Dat ging uiteindelijk niet door na een goed gesprek met Oliver Mintzlaff, de CEO van moederbedrijf Red Bull. Nu zou Horner zich dus weer moeten gaan verantwoorden.

Praat mee!

Viaplay
x
Breaking Ricciardo keihard gestraft na GP China