Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Red Bull Racing

Vrouw Red Bull-topontwerper Newey vreesde voor zijn leven: "Een mirakel"

De vrouw van Red Bulls topontwerper Adrian Newey heeft voor zijn verjaardag op 26 december een emotioneel bericht op social media geplaats. Ze blikte daarin terug op een bewogen jaar, waarin ze 'bijna de liefde van haar leven verloor'.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Getty Images/Red Bull Contentpool

In augustus raakte Red Bull topontwerper Adrian Newey betrokken bij een zwaar fietsongeval. Dat zijn verwondingen ernstig waren, was bekend, maar zijn vrouw Amanda vreesde voor zijn leven, zo laat ze in een emotioneel Instagram-bericht weten.

Op tweede kerstdag schrijft ze: "Hij is niet actief op social media, wat een wijze man! Echter, na het jaar dat we hebben gehad, wil ik hem hier eren. In augustus had het niet veel gescheeld of ik verloor de liefde van mijn leven na zijn fietsongeluk", zo begint Amanda Newey.

'Zijn herstel is een wonder'

"Hij ging van een craniotomie (operatie waarbij een deel van de schedel wordt verwijderd, red.) vanwege meerdere schedelfracturen naar het plaatsnemen op de virtuele pitwall voor de Grand Prix van Nederland in slechts tien dagen tijd. Dat toont zijn kracht en gedrevenheid. Zijn herstel is niets minder geweest dan een wonder. Dus deze verjaardag voelt extra speciaal. Van harte gefeliciteerd, Adrian."

Nu hij wereldkampioen Formule 1 is geworden, zal het zelfvertrouwen van Max Verstappen alleen maar groter worden. Hij waagt zich na afloop van het seizoen aan een boute voorspelling.

9 reacties

x
Video Wereldkampioen Nyck de Vries begint Formule E-seizoen in de muur