Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Formule 1 Grand Prix Saoedi-Arabië 2021

Vrouwelijke Saoedische coureur benoemd tot ambassadrice van F1 Grand Prix

Reema Juffali is benoemd tot ambassadrice van Grand Prix van Saoedi-Arabië. De vrouwelijke coureur zal als een van de eerste een rondje rijden over het nieuwe stratencircuit in Jeddah.

De allereerste Formule 1-Grand Prix van Saoedi-Arabië zal vijf december plaatsvinden op het het stratencircuit van Jeddah. De organisatie rondom de wedstrijd heeft Reema Juffali benoemd als ambassadrice van de Grand Prix. Juffali is geboren in Jeddah en is de eerste vrouwelijke autocoureur van Saoedi-Arabië.

De Saoedische coureur nam dit jaar deel aan het Britse F3 kampioenschap en zegt het een 'eer te vinden' om als ambassadeur te worden benoemd. "Ik kijk er echt naar uit om deel te nemen aan de activiteiten tijdens het raceweekend. Ik hoop dat mijn verhaal en traject een bron van inspiratie kunnen zijn voor iedereen die erover nadenkt om zijn droom te volgen", laat Juffali weten in een verklaring.

De 29-jarige wordt een van de allereerste coureurs die een rondje mag rijden over het nieuwe circuit. Ze mag hiervoor gebruik maken van een Williams Formule 1-auto uit 1979. Het Williams-team werd toen gesponsord door Saudia, de nationale luchtvaartmaatschappij van Saoedi-Arabië.

Verstappen is zeker niet kansloos ten opzichte van Hamilton

Wat kan Verstappen tijdens de nieuwe GP van Saoedi-Arabië? Krijgen we weer een dominant optreden van Lewis Hamilton? En hoe gaat Red Bull vs. Mercedes verder? Dit en nog veel meer in de F1-podcast van RacingNews365, met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Saoedi-Arabië 2021

Het laatste nieuws over de Grand Prix van Saoedi-Arabië, direct vanaf het Jeddah Corniche Circuit.

9 reacties

x
Red Bull sluit deal met Mercedes en kaapt motorkopstuk definitief weg