Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Haas F1 Team

Waarom Formule 1-auto's altijd zo blinken

Formule 1-wagens blinken altijd en dat is niet zonder reden. De F1-teams doen er alles aan om de wagen zo schoon mogelijk te houden, zodat het merk altijd uitstekend in beeld komt. Haas F1 maakt gebruik van Liqui Moly producten en met deze producten kan ook jij je eigen auto als nieuw laten lijken!

Magnussen Monaco 2
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Zowel op tv als op het circuit zie je altijd blinkende Formule 1-wagens voorbijkomen. Logisch, want de F1-bolides worden altijd zorgvuldig gepoetst door de monteurs van de F1-teams. Het Haas F1-team, dat wordt geleid door teambaas Guenther Steiner, laat samen met Liqui Moly zien welke producten het team gebruikt om de F1-bolides schoon te houden. De producten die door het Amerikaanse team worden gebruikt om de wagens van Kevin Magnussen en Mick Schumacher schoon te maken, kan jij ook gebruiken om je eigen auto schoon mee te houden.

Haas F1 maakt bijvoorbeeld gebruik van de 'Rapid Cleaner', een middel dat gebruikt wordt om kleine componenten van de auto schoon te maken. Het product verwijdert olie en wordt bijvoorbeeld gebruikt om de remmen, koppeling en versnellingsbak schoon te maken. Liqui Moly zorgt er daarnaast voor dat ook de buitenkant van de auto schoon blijft. Daarvoor maakt Haas F1 gebruik van de 'Intensive Car Cleaner', een product dat alle soorten vettigheden van de auto haalt en dus ook voor jouw auto gebruikt kan worden. Zo zul je altijd met een schone en glanzende auto de weg op gaan.

De schoonmaakproducten zorgen ervoor dat F1-teams er in een kort tijdsbestek altijd in slagen om de wagen schoon te maken. Dit is belangrijk, want natuurlijk willen de sponsoren zo goed mogelijk in beeld komen. Zowel het publiek dat op het circuit aanwezig is als de miljoenen fans die de race op tv kijken, moeten een prachtige bolide te zien krijgen. Daar houdt het echter nog niet op voor de werknemers van de F1-teams. Behalve dat de wagen er altijd blinkend op staat, zul je in de paddock zien dat ook de vrachtwagens altijd blinken. In de Formule 1 doet men er namelijk alles aan om zich zo goed mogelijk te presenteren aan de buitenwereld.

Liqui Moly heeft jarenlange ervaring in de autosport en met de gewone automobilist. De combinatie van die ervaringen zorgt ervoor dat de smeermiddelen-expert altijd producten van het hoogste niveau levert. Het Duitse merk geeft je graag een beter inzicht in de producten die ook door het Haas F1-team worden gebruikt. Door op deze link te klikken, ben ook jij op de hoogte van de premium producten die door het Haas F1-team worden gebruikt. Het Duitse merk is daarnaast een officiële sponsor van de Formule 1 en zodoende zie je het merk vaak terug tijdens verschillende Grands Prix.

RN365 Special
Waarom het stuiterende Mercedes eens heel goed in de Formule 1-spiegel moet kijken

Bij Mercedes zou men graag zien dat er iets wordt gedaan aan de stuiterproblemen in de Formule 1, maar zoals onze technisch F1-analist Paolo Filisetti redeneert en uitlegt, moet het team bij zichzelf ten rade gaan en er geen politiek spelletje van maken.

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Goed nieuws voor Ferrari: FIA versoepelt F1-motorregels