Wat doen de Formule 1 coureurs in aanloop naar de wintertest?

21 feb. 2018 11:17 Wanda Bisschop 0 reacties
Nog een dikke week te gaan en dan start eindelijk het nieuwe Formule 1 seizoen met de eerste testweek in Barcelona. Hoe bereiden de heren zich hier op voor en hebben ze nog tijd voor andere zaken dan trainen? Wij hebben weer even een rondje langs de social mediakanalen van de diverse coureurs gemaakt.

Formule 1 coureurs zijn klaar voor de eerst testweek

Ook de viervoudig wereldkampioen Lewis Hamilton zit midden in zijn voorbereiding voor het nieuwe seizoen, toch kijkt hij ook al een aantal races vooruit. Hij heeft zijn pijlers namelijk al gericht op de Chinese Grand Prix.

Wordt dit het laatste seizoen voor The Iceman? Kimi Raikkonen weet wat hem te doen staat. De Fin moet beter presteren dan vorig jaar wil hij een nieuw contract bij Ferrari krijgen. Hij weet zich in ieder geval gesteund door zijn vrouw.

Best friend and beloved wife.

Een bericht gedeeld door #Kimi7 (@kimimatiasraikkonen) op

Esteban Ocon kan niet wachten om aan zijn testdagen te beginnen. De jonge Fransman heeft zijn lijstje afgevinkt en is klaar voor Barcelona.

Ook Pierre Gasly telt de dagen naar de wintertest in Barcelona af. Misschien dat de Fransman vooral ook aftelt omdat hij toe is aan wat zon na zijn winterse training.

Nieuwkomer Sergey Sirotkin geeft gelukkig nog een Engelse vertaling bij zijn bericht op Instagram en ook hij kan niet wachten om zijn kunsten te laten zien.

Max Verstappen zat de afgelopen weken bepaald niet stil. Hij werd flink uitgedaagd door zijn vrienden en maakte zelfs nog even tijd om te gaan karten met Martin Garrix.

Great seeing you again 📸 @louisvanbaar

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen