Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Wat doen de Formule 1 coureurs tijdens de zomerstop?

Nog even en de zomerstop van drie weken zit er op en beginnen we aan de tweede seizoenshelft van de Formule 1. Voor de meeste coureurs zit hun vakantie er dan ook bijna op en maken ze zich weer gereed voor de nodige verplichtingen. Wij hebben weer even een rondje langs de diverse social mediakanalen gemaakt en dit is ons opgevallen.

Nieuwbakken Renault-coureur Daniel Ricciardo heeft de zomerstop benut om een nieuwe tatoeage te laten plaatsen. Of de tekst iets zegt over zijn huidige verbintenis met Red Bull laten we maar even in het midden.

Bmk2wHlndsG

Dit bericht bekijken op Instagram Live free Een bericht gedeeld door Daniel Ricciardo (@danielricciardo) op 17 Aug 2018 om 3:00 (PDT)

Fernando Alonso mag de Formule 1 dan voor gezien houden. Gelukkig voor zijn vele fans neemt hij nog geen afscheid van de autosport. Zelfs in zijn spaarzame vrije tijd kruipt de tweevoudig wereldkampioen nog achter het stuur.

Bmp9vIiHpWD

Dit bericht bekijken op Instagram Le Mans Esport Series 😍 @faracingg2 #wec #esports #lemans #FAracing Een bericht gedeeld door Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) op 19 Aug 2018 om 2:37 (PDT)

Ook de toekomst van Kimi Raikkonen is nog niet duidelijk. Houdt de Fin de Formule 1 voor gezien of tekent hij toch nog een jaartje bij? Hij is in ieder geval klaar voor de tweede seizoenshelft nadat hij in zijn vakantie veel tijd heeft doorgebracht met zijn gezin.

BmnUjV6B3M9

Dit bericht bekijken op Instagram Soon back to work mode. Een bericht gedeeld door Kimi Räikkönen (@kimimatiasraikkonen) op 18 Aug 2018 om 1:59 (PDT)

Heeft Pierre Gasly iets te vieren? Of showt zijn vriendin gewoon voor de lol haar ringvinger? Het tweetal vermaakt zich in ieder geval prima in het Franse Cap Ferret.

BmlsMbuD7x6

Dit bericht bekijken op Instagram summer jooooy 😛 Een bericht gedeeld door Pierre Gasly 🇫🇷 (@pierregasly) op 17 Aug 2018 om 10:47 (PDT)

Net als Max Verstappen houdt ook WK-leider Lewis Hamilton ervan om tijdens zijn vakantie op een voertuig te stappen. In zijn geval is dat zijn nieuwe speeltje.

BmlWjpsgIaV

Dit bericht bekijken op Instagram Weekend ride 🏍️💨🔥 . #F4LH44 #MVAgusta #Superbike #Motorcycles #Motorcyclesofinstagram #Instamoto #F4 #LH44 Een bericht gedeeld door Lewis Hamilton (@lewishamilton) op 17 Aug 2018 om 7:38 (PDT)

Max Verstappen maakte aan het begin van zijn vakantie met zijn vriendengroep onder meer Ibiza onveilig en vertrok later nog voor een paar dagen naar het Spaanse Marbella. Tussendoor maakte de jonge Red Bull coureur nog tijd om een nieuw spotje op te nemen voor Ziggo Sport samen met Ruud Gullit.

Bmp1vKAHs5r

Dit bericht bekijken op Instagram I had a lot of fun shooting this @ziggosport commercial with @ruudgullitofficial_ . I hope you guys enjoy it as much as I did! Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op 19 Aug 2018 om 1:28 (PDT)

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'