Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Wat doen de Formule 1 coureurs tijdens hun vakantie?

Pas eind februari zien we de Formule 1 coureurs weer in actie op de baan. Dan vindt namelijk de eerste wintertest in Barcelona plaats. Tot die tijd vieren de heren vakantie of houden in ieder geval hun conditie op peil. Een enkeling kan echter niet tot eind februari wachten en is alweer druk aan het racen!

Wij hebben weer een rondje langs de social mediakanalen van de Formule 1 coureurs gemaakt en kwamen deze leuke dingen tegen! Sinds december 2017 is niemand minder dan Kimi Raikkonen actief op Instagram. De Fin heeft nog maar 5 keer iets gepost maar kan inmiddels al rekenen op een grote schare fans. Blijkbaar stort hij zich in zijn vrije tijd ook nog op iets anders, namelijk een biografie.

https://www.instagram.com/p/BdkfFz6h-NA/?taken-by=kimimatiasraikkonen

I will tell you my own story. Een bericht gedeeld door #Kimi7 (@kimimatiasraikkonen) op 5 Jan 2018 om 5:51 (PST)

Valtteri Bottas vindt het wel tijd worden voor een nieuw helmdesign en roept zijn fans dan ook om een design in te sturen.

https://www.instagram.com/p/Bdj0gomAlm7/?taken-by=valtteribottas

You have an opportunity to desing my 2018 helmet! I can’t wait to see your designs! Link in Bio #VB77Helmet #VB77 @stilo_official @mercedesamgf1 Een bericht gedeeld door Valtteri Bottas (@valtteribottas) op 4 Jan 2018 om 11:38 (PST)

Stoffel Vandoorne bracht het grootste deel van zijn kerstvakantie door in het zonnige Miami. Samen met enkele vrienden, waaronder ook Pierre Gasly, verkende hij de omgeving.

https://www.instagram.com/p/BdS1UW2lzIw/?taken-by=svandoorne

South B E A C H 🌴✌️#Miami Een bericht gedeeld door Stoffel Vandoorne (@svandoorne) op 29 Dec 2017 om 9:18 (PST)

Fernando Alonso is inderdaad degene die alweer achter het stuur is gekropen. De Spanjaard vormt samen met Lando Norris en Phil Hanson een team tijdens de 24 uur van Daytona. Hier kan hij in ieder geval rekenen op de steun van oud Formule 1 coureur, Felipe Massa.

https://www.instagram.com/p/Bdk9OK4FFx9/?hl=nl&taken-by=fernandoalo_oficial

Con @massafelipe19 at Daytona!! 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 Een bericht gedeeld door Fernando Alonso (@fernandoalo_oficial) op 5 Jan 2018 om 10:14 (PST)

Carlos Sainz wil in zijn eerste volledige jaar voor Renault F1 duidelijk goed voor de dag komen. De Spanjaard is alweer druk bezig in de sportschool.

https://www.instagram.com/p/BdkJ2dXhhbX/?taken-by=carlosainz

Back at this. 1st week of pain and soreness about to finish. Onwards and upwards from here. 💪👊 // de vuelta al curro. 1era semana de dolor y agujetas a punto de acabar. A partir de ahora solo se mejora!💪👊 Een bericht gedeeld door Carlos Sainz (@carlosainz) op 5 Jan 2018 om 2:45 (PST)

Tenslotte geniet ook Max Verstappen nog even van een gezellige lunch met vrienden in Monaco voordat ook hij zich ongetwijfeld gaat storten op zijn drukke agenda.

https://www.instagram.com/p/BdkepvBHp8K/?hl=nl&taken-by=maxverstappen1

Crew 😎🇲🇨 Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1) op 5 Jan 2018 om 5:47 (PST)

Viaplay
x
Breaking Hulkenberg eerste aanwinst voor F1-project Audi