© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Wat doen Verstappen, Hamilton en Vettel in hun vakantie?

27 nov. 2018 14:25 Ruud Dimmers 0 reacties
Negen maanden lang waren de Formule 1-coureurs vaak van huis, maar nu is het tijd om af te schakelen en terug te keren in een rustiger leefritme. Iets waar Verstappen, Vettel en Hamilton naar uit kijken. Maar wat gaan de coureurs doen in hun vrije tijd?

De drie smaakmakers van het Formule 1-seizoen 2018 zijn toe vakantie. Na eenentwintig Grands Prix is het tijd om de accu op te laden en laten de coureurs hun auto letterlijk twee maanden staan, tot de wintertests in de tweede helft van februari weer beginnen.

Sebastian Vettel geeft toe dat het een slopend seizoen is geweest voor de Ferrari-coureur. "Ik heb nog wat events op de agenda staan, maar daar kijk ik wel naar uit. Het is nu tijd om af te schakelen en ik heb tijd voor mezelf. Het was een lastig en uitputtend seizoen voor me."

"Maar na de winterstop ben ik hongerig voor de volgende race. Eerst hebben we nog de bandentest op het programma, wat belangrijk is met het oog op de banden die we in 2019 gebruiken. Daarna ga ik thuis genieten met het gezien en vrienden. Verder ook gewoon kleine dingen waarvoor ik normaal geen tijd heb."

Lewis Hamilton zien we zeer waarschijnlijk wel weer verschijnen op enkele feestjes. "Ik heb nog geen concrete plannen, maar geniet van tijd met de familie. Tot midden december heb ik helaas nog behoorlijk wat werk te verrichten, maar ik kijk uit naar de winter."

"De winterstop staat voor mij synoniem aan gas terug nemen. De seizoenen worden steeds langer, waardoor de rustperiode in de winter steeds belangrijker wordt."

Max Verstappen heeft zijn vrienden al twee maanden niet gezien. "Ik ben graag thuis en daar kan ik ook tijd doorbrengen met mijn vrienden. Die heb ik de laatste twee maanden niet gezien. Het is leuk om in december en de eerste helft van januari tijd met hun door te brengen, voordat de voorbereidingen op het nieuwe seizoen beginnen."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen