Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Wat doen Verstappen, Hamilton en Vettel in hun vakantie?

Negen maanden lang waren de Formule 1-coureurs vaak van huis, maar nu is het tijd om af te schakelen en terug te keren in een rustiger leefritme. Iets waar Verstappen, Vettel en Hamilton naar uit kijken. Maar wat gaan de coureurs doen in hun vrije tijd?

De drie smaakmakers van het Formule 1-seizoen 2018 zijn toe vakantie. Na eenentwintig Grands Prix is het tijd om de accu op te laden en laten de coureurs hun auto letterlijk twee maanden staan, tot de wintertests in de tweede helft van februari weer beginnen. Sebastian Vettel geeft toe dat het een slopend seizoen is geweest voor de Ferrari-coureur. "Ik heb nog wat events op de agenda staan, maar daar kijk ik wel naar uit. Het is nu tijd om af te schakelen en ik heb tijd voor mezelf. Het was een lastig en uitputtend seizoen voor me." "Maar na de winterstop ben ik hongerig voor de volgende race. Eerst hebben we nog de bandentest op het programma, wat belangrijk is met het oog op de banden die we in 2019 gebruiken. Daarna ga ik thuis genieten met het gezien en vrienden. Verder ook gewoon kleine dingen waarvoor ik normaal geen tijd heb."

Lewis Hamilton zien we zeer waarschijnlijk wel weer verschijnen op enkele feestjes. "Ik heb nog geen concrete plannen, maar geniet van tijd met de familie. Tot midden december heb ik helaas nog behoorlijk wat werk te verrichten, maar ik kijk uit naar de winter." "De winterstop staat voor mij synoniem aan gas terug nemen. De seizoenen worden steeds langer, waardoor de rustperiode in de winter steeds belangrijker wordt." Max Verstappen heeft zijn vrienden al twee maanden niet gezien. "Ik ben graag thuis en daar kan ik ook tijd doorbrengen met mijn vrienden. Die heb ik de laatste twee maanden niet gezien. Het is leuk om in december en de eerste helft van januari tijd met hun door te brengen, voordat de voorbereidingen op het nieuwe seizoen beginnen."

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"