Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Wat Verstappen meeneemt uit 2021: "Iedereen is te verslaan!"

De wereldtitel is binnen bij Max Verstappen, maar na een korte winterstop gaat de Nederlander weer volop door in de Formule 1. Met wat nieuwe ervaringen op zak kan hij niet wachten op het volgende seizoen, al is een kleine pauze ook niet verkeerd.

Tijdens het Formule 1-seizoen van 2021 is er van alles gebeurd tussen Max Verstappen, Lewis Hamilton en de overige achttien coureurs op de grid. Met een wereldtitel in de pocket sluit de Limburger het jaar af, maar zijn ogen zijn alweer gericht op de volgende uitdaging. Wel na een paar nodige vakantieweken tijdens de winterstop. Wat Verstappen meeneemt naar het volgende F1-seizoen? "Dat alles mogelijk is", zegt hij tegen onder meer RacingNews365 . "Zoals je ziet is iedereen te verslaan! We blijven gewoon doorgaan met pushen. We kunnen niet zomaar stilzitten natuurlijk."

Geen zorgen over veranderingen in 2022

Verstappen benadrukt dat het team moet genieten van het resultaat in 2021, maar dat er altijd focus moet blijven. "Maar ik weet hoe mijn team daarmee omgaat en dat is zeker het geval", zegt hij zonder twijfel. "Ik kan al niet wachten op het komende seizoen." "Maar eerst moet ik nog even bijkomen van het afgelopen seizoen", voegt de Nederlander daar nog aan toe. Vanaf maart 2022 komend de teams en coureurs weer in actie tijdens het drukste Formule 1-seizoen in de geschiedenis van de sport.

Viaplay
x
Max "Wolff zei tegen Verstappen: 'Neem Marko mee naar Mercedes'"