© McLaren F1

Nieuwsoverzicht

Webber: 'Fernando Alonso beste Formule 1 coureur'

25 aug. 2017 07:15 Ruud Dimmers 0 reacties
Voormalig Red Bull-coureur Mark Webber vindt het erg jammer dat Fernando Alonso al drie jaar lang niet mee kan doen om de ereplaatsen. De Spanjaard zit 'gevangen' bij McLaren-Honda, terwijl hij volgens Webber de beste coureur in de Formule 1 is.

Mark Webber baalt dat Alonso zijn talent niet kan laten zien

Ook dit jaar stelt McLaren-Honda flink teleur. Voor aanvang van het seizoen waren de doelstellingen torenhoog: Alles minder dan derde was niet goed genoeg.

"Het is erg jammer voor de Formule 1, voor Honda en voor McLaren. Ze hebben hun geweren geladen en Fernando was klaar om de het kanon af te vuren, maar dat is niet gebeurd." 

"Fernando heeft al meer dan twee jaar op zijn tong moeten bijten en hij kan echt niet harder met dit materiaal. Alonso is nog altijd geweldig en op zondag is hij waarschijnlijk de beste coureur ter wereld. Dat is gewoon frustrerend."

Vooraan gaat de strijd tussen Lewis Hamilton en Sebastian Vettel die beiden volgens Webber uitstekend presteren. Hamilton tijdens de kwalificaties en Vettel tijdens de races.

"Ze hebben allebei erg goed gepresteerd dit jaar, waarbij Lewis met name tijdens de kwalificaties erg sterk was. Over een ronde is hij de beste sinds Ayrton Senna."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen