Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Webber: 'Fernando Alonso beste Formule 1 coureur'

Voormalig Red Bull-coureur Mark Webber vindt het erg jammer dat Fernando Alonso al drie jaar lang niet mee kan doen om de ereplaatsen. De Spanjaard zit 'gevangen' bij McLaren-Honda, terwijl hij volgens Webber de beste coureur in de Formule 1 is.

Ook dit jaar stelt McLaren-Honda flink teleur. Voor aanvang van het seizoen waren de doelstellingen torenhoog: Alles minder dan derde was niet goed genoeg. " Het is erg jammer voor de Formule 1, voor Honda en voor McLaren. Ze hebben hun geweren geladen en Fernando was klaar om de het kanon af te vuren, maar dat is niet gebeurd." " Fernando heeft al meer dan twee jaar op zijn tong moeten bijten en hij kan echt niet harder met dit materiaal. Alonso is nog altijd geweldig en op zondag is hij waarschijnlijk de beste coureur ter wereld. Dat is gewoon frustrerend."

Vooraan gaat de strijd tussen Lewis Hamilton en Sebastian Vettel die beiden volgens Webber uitstekend presteren. Hamilton tijdens de kwalificaties en Vettel tijdens de races. " Ze hebben allebei erg goed gepresteerd dit jaar, waarbij Lewis met name tijdens de kwalificaties erg sterk was. Over een ronde is hij de beste sinds Ayrton Senna."

Viaplay
x
Verstappen Zo reageerde Max op het cruciale safety car-moment met Norris in Miami