Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Ferrari

Wederom nieuwe sponsor voor ambitieus Ferrari

Ferrari hoopt in 2022 weer mee te kunnen strijden om de overwinningen in de Formule 1. Dat het team strijdvaardig is, blijkt de laatste weken uit het feit dat men een aantal nieuwe sponsoren binnen heeft gehaald.

Sainz Saudi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Kort geleden sloot Ferrari een akkoord met Santander. De Spaanse bank was eerder al sponsor van het legendarische F1-team en zal ook de komende jaren weer terug zijn te zien op de F1-bolides van Ferrari-coureurs Charles Leclerc en Carlos Sainz. Op maandag maakte Ferrari bekend dat men een nieuw partnership heeft gesloten, ditmaal met Velas. Het in Zwitserland gevestigde bedrijf wordt een premium partner van Ferrari.

Velas is een wereldwijde speler in de blockchain- en NFT-sector. Het bedrijf onderscheidt zich door de prestaties en innovaties van hun diensten en technologisch leiderschap, kenmerken die overeenkomen met het befaamde F1-team uit Maranello. Velas wordt onder meer de titelsponsor van de Ferrari E-sports Series en het E-sport team van Ferrari dat deelneemt aan de F1 E-sports series. In dat online-kampioenschap komen alle F1-teams uit.

Logischerwijs is Ferrari-teambaas Mattia Binotto tevreden over de nieuwe premium partner van het Italiaanse team. "We zijn blij om de samenwerking met Velas Network AG aan te gaan. Het bedrijf heeft net als wij technologie hoog in het vaandel staan en daarom zijn we er trots op om Velas als een van onze premium partners te hebben gekozen."

Farhad Shagulyamov, CEO co-founder, Velas Network AG laat in het officiële persbericht weten ook vooruit te kijken naar de samenwerking met Ferrari. "We hebben de volgende generatie in de blockchain technologie gemaakt en die generatie is gebaseerd op prestatie en duurzaamheid. Daarom was het een logische stap om met een een iconisch merk als Ferrari samen te werken. Velas heeft baanbrekende technologieën geïntroduceerd in de blockchain en deze zullen nu worden ten toon gesteld in de koningsklasse van de autosport."

Ook interessant:

Nu hij wereldkampioen Formule 1 is geworden, zal het zelfvertrouwen van Max Verstappen alleen maar groter worden. Hij waagt zich na afloop van het seizoen aan een boute voorspelling.

Forbidden

Weddenschappen Carlos Sainz

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

5 reacties

Viaplay
x
Interview Horner exclusief: Red Bull tast in het duister over impact van nieuwe F1-regels