Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Canada 2023

Weerbericht GP Canada: F1 maakt zich klaar voor kletsnat raceweekend

In samenwerking met WeerOnline brengt RacingNews365 de weersverwachting voor de Formule 1 Grand Prix van Canada, met wederom een paar forse buien op de radar. Op vrijdag, zaterdag én op zondag wordt regen verwacht.

Canada 2022
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Wisselvallig, dat is het woord om de weersomstandigheden in Montreal samen te vatten deze week. Het Formule 1-circus komt hier in actie voor de Grand Prix van Canada, waarbij we zeer waarschijnlijk een of meerdere buien gaan zien.

Vrijdagmiddag start de eerste vrije training waarschijnlijk nog droog met een zonnetje, maar gedurende de dag wordt de bewolking steeds dikker. Richting het einde van de trainingen is er een bui mogelijk. De temperatuur zal zo'n 22-23 graden zijn.

Regen en onweer op zaterdag, zondag ook buien

Op zaterdag verslechteren de weersomstandigheden boven het Circuit Gilles-Villeneuve. Een groot wolkenveld trekt boven Montreal en de hele dag worden er buien verwacht. In de middag is onweer ook mogelijk. De kwalificatie zal hoogstwaarschijnlijk op nat asfalt worden verreden. Hoewel het in de middag iets droger wordt, blijft het circuit vrijwel zeker nat.

De Grand Prix van Canada wordt op zondag verreden en ook op die dag worden er buien verwacht. Na een zonnige ochtend komt er bewolking, gevolgd door enkele regenbuien. Check onderstaande foto van WeerOnline voor het overzicht dit weekend!

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Canada 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Opmerkelijk McLaren-junior paar uur na aankondiging geschorst